Certificeret kajakkursus IPP2

     

KajakManden.dk

                                      fra Lejre


IPP2 er et to dages begynderkursus i havkajak.

Efter kurset modtager du et kursusbevis, samt et klippekort til 5 gratis ture, hvor du selv bestemmer, hvornår du vil gøre bruge havkajakken, eller du kan ro med på vores fælles ro-med ture, hvor der er en instruktør med.
Vi er de eneste som giver 5 ekstra dage oveni hatten! og hvorfor... Vi har oplevet alt for mange gange, at folk som har taget et weekendkursus ikke får rutinen med at ro en havkajak. Jo mere rutine des mere sikker er man i en kajak.

Weekendkurset i havkajak er til dig, der vil lære at ro havkajak på sikker og forsvarlig vis. Vi bygger vores kursister op trin for trin på en sikker og tryg måde,
Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Vi udbyder ikke så mange kurser, men til gengæld er det vi gør, med hjerte og sjæl, så glæd dig til 2 gode dage i havkajak.


Vi afholder kurser på Roskilde fjord med udgangspunkt fra Roskilde havn.


Kajakmanden.dk weekendkurser følger Dansk Kano- og Kajakforbunds IPP2-niveau, hvilket betyder at du har mulighed for at blive certificeret kajakroer under International Paddle Pass. Med dit certifikat i hånden kan du leje kajakker i både ind og udland, samt det er adgangsgivende i mange kajakklubber. Ønsker du, udover dit kursusbevis, et IPP2-certifikat, skal du ved afslutning af kurset vise, at du kan redde dig selv og din makker, samt håndtere en havkajak på vandet . Et IPP2-certifikatet koster kr. 150.- der betales til Dansk Kano- og Kajakforbund via Kajakmanden.dk i forbindelse med udstedelsen.


De få instruktører som er tilknyttet kajakmanden.dk er håndplukket og er super gode til at lære fra sig. De har mere end bare stor erfaring i almendelig motionsroning, weekendture og ekspeditionsture. Så her vil du som kursist være i gode hænder.

På weekendkurset arbejder vi med:

  • Vandtilvænning
  • Ind- og udstigning
  • Roteknik
  • Styretag
  • Søsikkerhed
  • Lavt støttetag
  • Makkerredning
  • Selvredning
  • Teori 


Du skal medbringe fornuftigt tøj til dagens vejr. Vi sørger for havkajakker, våddragt, rojakke, redningsvest og det nødvendige sikkerhedsudstyr, samt kildevand under kurset. 


Kurset afvikles lørdag fra kl. 9-17 samt søndag fra kl 9-15.
Pris: 2150 kr. (inkl et klikkekort med 5 klip)
Dato for IPP2 kurser i 2019


4-5 maj

18-19 maj

1-2 juni

8-9 juni

10-11 august

31 august-1 september


Tilmelding til kursus: